SVETOGORSKI KOLAČ: Spoj čokolade i pomorandže - bogat ukus koji osvaja
08. 03. 2024. u 11:00
Poslastica koju ćete obožavati, po receptu svetogorskih monaha
Povezane vesti

POSNE BRESKVICE: Kolačići našeg detinjstva
Popularne breskvice, kolačići inspirisani vanilicama, obično se prave od testa s mlekom i jajima.
05. 04. 2025. u 14:30

POSNI MUS KOLAČ: Posne poslastice i te kako mogu da budu neodoljivo ukusne, a ova je pravi dokaz
Kremasta fantazija spremna očas posla.
01. 04. 2025. u 16:00

POSNE KUGLICE OD SAMO 3 SASTOJKA: Ukusne posne kuglice se brzo i jednostavno pripremaju i savršene su za svaku priliku
Zadovoljstvo kakvo morate da probate, kuglice od kikiriki putera i čokolade.
21. 03. 2025. u 16:00

POSNA BAJADERA: Mnogima omiljeni sitni kolač
Bajadera sa razlogom važi za kraljicu sitnih kolača, a ova posna varijanta podjednako je ukusna kao i mrsna.
14. 03. 2025. u 15:00

POSNO, UKUSNO A PRAVI SE OČAS POSLA: Mramorni kolač kojim ćete oduševiti ukućane (VIDEO)
Posni mramorni kokos kolač na vodi je toliko ukusan da ga obožavaju i najveći sladokusci!
14. 04. 2025. u 11:30
Najnovije iz rubrike

TORTA PTIČJE MLEKO: Troslojna rapsodija savršenog ukusa (VIDEO)
Kada je jednom probate, pravićete je stalno.
20. 04. 2025. u 16:00

KROMPIR SALATA: Neprolazni klasik koji mora da se nađe na vašoj trpezi
Jednostavna krompir salata koja ide uz svako meso.
20. 04. 2025. u 14:30

SOJA SOS: Gotov za tili čas, a super ide uz pirinač, meso i mnoga druga jela
Posan i slasan, daće šmek svakom jelu.
20. 04. 2025. u 13:00

STARINSKI KOLAČ I ZA MLADE DOMAĆICE: Vanilice sa orasima
Ko može da odoli vanilicama i da ne kaže: "Hoću još" posle druge-treće pa i pete?
20. 04. 2025. u 11:30

KOLIKO DUGO RUSKA SALATA SME DA STOJI U FRIŽIDERU: Saveti kako što duže da uživate u ukusu omiljene salate
Čuvena ruska salata, popularno jelo na trpezama naročito sada tokom prazničnih dana, može biti pravi izazov kada je u pitanju skladištenje. Da biste uživali u njenom ukusu, a pritom i sačuvali je u sigurnim uslovima, važno je pridržavati se nekoliko pravila.
20. 04. 2025. u 10:00
Komentari (0)