UŽIVAĆETE U SVAKOM ZALOGAJU: Pileće belo meso u sosu od pomorandže, slatko-slani specijalitet gotov za 30 minuta (FOTO)
22. 09. 2024. u 08:00
BELO meso u sosu od pomorandže je egzotično istočnjačko jelo, koje bez problema možete sami da napravite u svojoj kuhinji.
Povezane vesti
MESO SE LEPI ZA PRSTE: Punjeno pile, sočno i slasno, jedan sastojak mu daje poseban šmek
NAPRAVITE punjeno pile.
16. 09. 2024. u 07:00
PUNJENE KISELE PAPRIKE: Ovakve do sad niste probali
Napravite malo drugačiji ručak.
02. 09. 2024. u 18:11
SA UKUSOM LIMUNA I MORA: Piletina lemonato, savršen obrok za ove vrele dane
IZ Grčke stiže specijalitet piletina lemonato, koji predstavlja pravi lagani ručak, tako da potpuno odgovara vrelim letnjim danima kada se ne može obilno jesti.
31. 08. 2024. u 09:30
STIFADO: Sočna junetina na grčki način koja se topi u ustima
Slasan spoj mesa sa vinom i začinima daje ovom jelu posebnu aromu.
26. 06. 2024. u 10:00
SPREMA SE TRADICIONALNO U ALŽIRU: Jerišni pilav - Rešta, sigurno će vam se dopasti
REŠTA je tradicionalno alžirsko jelo koje se sprema povodom praznika Hašure.
21. 08. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
NEODOLJIVA KOMBINACIJA ČOKOLADE I CITRUSA: Brauni sa filom od pomorandže, tako mekan i sočan
ČOKOLADNI brauni filovan pomorandžom potpuno je neodoljiv i mekan.
22. 09. 2024. u 10:00
TOLIKO SU UKUSNE, DA ĆETE IH REDOVNO PRAVITI: Pica rolnice sa šunkom, idealne za druženja u kućnoj varijanti
PICA rolnice sa šunkom savršene su kada vam se jede ovo omiljeno jelo, u kućnoj varijanti.
22. 09. 2024. u 07:00
SLASNI BUREK SA KROMPIROM: Savršen spoj hrskavih kora i sočnog fila
Zaboravićete na onaj kupovni, za savršen početak dana.
21. 09. 2024. u 08:00
RECEPT ZA ČUVENU SRPSKU ŠARENU SALATU: Nema ukusnije zimnice od nje, a čuva zdravlje jer je puna vitamina
Tokom zime nema lepše salate od one napravljene od mešanog povrća.
21. 09. 2024. u 07:00
PASTA SA SLANINOM I TIKVICAMA: Lagan ručak koji neće oduzeti puno vremena oko pripreme, a svima će se dopasti
Testenina u sosu od tikvica koju svi vole.
20. 09. 2024. u 15:46
Komentari (0)