Savršena torta za sve prilike.
Povezane vesti
NAPRAVITE TORTU GIZELA: Najukusnija poslastica koju svi obožavaju
Osnovna verzija se pravi sa žutim biskvitnim testom i filom sa prženim orasima i sokom i korom od narandže. Uz dodatak još jedne vrste fila, žutog kuvanog fila od jaja i putera sa ukusom narandže, i uz maštovitu dekoraciju, ova torta ni izgledom ni ukusom ne zaostaje za najboljim tortama sa svetske trpeze.
02. 10. 2024. u 09:00
CVEKLA SALATA SA ORASIMA: Zdrava i neverovatno ukusna kombinacija
Salata od cvekle sa orasima ne samo da je lekovita, već je i pravi užitak za sve one koji uživaju u dobrom ali zdravom zalogaju. Evo kako se sprema...
01. 11. 2024. u 14:25
JUPI TORTA: Najukusnija poslastica, a gotova za 15 minuta
Jednostavna je, brzo se priprema i neodoljivo je ukusna.
01. 11. 2024. u 11:00
NE PEČE SE I SPREMA OČAS POSLA: Ovo je najbolja čoko-malina torta koju ćete jesti (VIDEO)
Na listi vaših omiljenih torti, posle prvog zalogaja naći će se ova veličanstena poslastica.
27. 10. 2024. u 08:00
KREMASTA, HRSKAVIH KORICA, PRAVI RAJ ZA NEPCA: Čuvena torta marlenka, kao iz reklame (VIDEO)
TORTA marlenka poznata je u celom svetu.
21. 10. 2024. u 08:00
Najnovije iz rubrike
ĆUFTE IZ RERNE SA SOSOM OD MAJONEZA I BELOG LUKA: Kada ih jednom probate, pravićete ih stalno
Ukus savršenstva na vašem stolu.
05. 11. 2024. u 13:34
NAPRAVITE DOMAĆU RIBLJU PAŠTETU: Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan
Aromatični namaz mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu, oboriće s nogu i one koji ne vole ribu.
05. 11. 2024. u 13:25
DA LI STE PROBALI JAPANSKU RAMEN SUPU: Otkrivamo recept za ovaj delikates
Supa koja pomera granice dobrog ukusa, totalno drugačija.
05. 11. 2024. u 10:18
SUPER RECEPT ZA TOPLU ČOKOLADU: I greje i sladi, idealna za hladne dane
Topli napitak koji obožavaju i deca i odrasli.
05. 11. 2024. u 09:00
SLANI ROLAT SA AJVAROM: Savršen za svečane trenutke, brzo i lako se pravi, a ukus pravi domaćinski
Slani rolati su uvek dobar izbor za predjelo, a ukuse možete kombinovati na razne načine.
05. 11. 2024. u 07:00
Komentari (0)