POSNE KUGLICE OD SAMO 3 SASTOJKA: Ukusne posne kuglice se brzo i jednostavno pripremaju i savršene su za svaku priliku

Новости онлине

21. 03. 2025. u 16:00

Zadovoljstvo kakvo morate da probate, kuglice od kikiriki putera i čokolade.

ПОСНЕ КУГЛИЦЕ ОД САМО 3 САСТОЈКА: Укусне посне куглице се брзо и једноставно припремају и савршене су за сваку прилику

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • Mleveni posni keks 200 g
  • Posna čokolada 200 g
  • Kokosovo mleko ili drugo posno mleko po izboru 200 ml

Priprema:

Naseckajte čokoladu na male komade i stavite je u posudu otpornu na toplotu. Zagrejte kokosovo mleko do ključanja, a zatim prelijte preko seckane čokolade. Mešajte dok se čokolada potpuno ne istopi i smesa ne postane glatka. Dodajte mleveni keks u smesu od čokolade i mleka, te dobro promešajte dok se svi sastojci ne sjedine.

Stavite smesu u frižider na 30 minuta da se stegne kako bi kuglice bile lakše za oblikovanje. Kada je smesa spremna, vlažnim rukama oblikujte kuglice po željenoj veličini. Čokoladne kuglice možete poslužiti odmah ili ih dodatno valjati u kokos, kakao ili mlevene orahe po želji.

(superrecepti)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOKTORI SU MI REKLI DA VIŠE NIKADA NEĆU IGRATI: Kirjos brutalno iskren posle pobede u Majamiju