STARINSKI KOLAČ I ZA MLADE DOMAĆICE: Vanilice sa orasima
20. 04. 2025. u 11:30
Ko može da odoli vanilicama i da ne kaže: "Hoću još" posle druge-treće pa i pete?
Povezane vesti

JAGNJETINA KOJOJ NEĆETE MOĆI DA ODOLITE: Zapečena sa kiselim mlekom
Ovo je pravi specijalitet! Ukoliko ste ljubitelj jagnjećeg mesa nemojte propustiti da probate.
06. 06. 2025. u 07:00

IDEALAN ZA LJUBITELJE LEŠNIKA: Karamel tart, kremasti dezert koji se topi u ustima
Osim što veoma atraktivno izgleda, ovaj tart je neverovatno ukusan. Deluje komplikovano za pravljenje, ali zapravo nije.
01. 05. 2025. u 15:36

SITNI KOLAČ ZA KRUPNI ZALOGAJ: Lešnik gnezda, malo desert savršenstvo
KADA bi lešnici rasli u ovakvim gnezdima, sigurni smo da bi ih sva deca "ispraznila" za tili čas.
02. 05. 2025. u 16:00

SA BEŠAMELOM I PEČURKAMA: Vegetarijanski kroketi, nećete prestati da ih jedete
Vredi malo se pomučiti oko pripreme ovih kroketa jer je ukus neverovatan, i prosto mame da ih jedete još!
25. 04. 2025. u 11:30

KO BI REKAO DA JE SA PEČURKAMA: Burger bez mesa, sočan i neodoljivog ukusa
Malo ljutkast i mnogo ukusan, ovaj burger je odlična zamena za "pravi", kada vam dosadi meso.
26. 04. 2025. u 10:00
Najnovije iz rubrike

SOFISTICIRANE, JEDNOSTAVNE I KREMASTE: Nikada lakše tiramisu kocke
ELEGANTAN i jednostavan, ovaj desert je idealan za sve vrste proslava, lagano se priprema.
08. 06. 2025. u 11:00

GOTOVE ZA 30 MINUTA! Hrskave tikvice sa belim lukom i parmezanom
ZDRAVA, lagana i ukusna grickalica ili prilog koji će nestati sa tanjira za tren.
08. 06. 2025. u 09:00

NESTAĆE SA STOLA U SEKUNDI: Vrući hleb sa sirom i belim lukom (VIDEO)
HRSKAVO, toplo, mekano, priredite sebi večeru za pamćenje.
08. 06. 2025. u 07:00

OSVEŽAVAJUĆA POSLASTICA: Najkremastiji kolač sa pistaćima, spreman očas posla
KOLAČ bogate note pistaća, donosi zadovoljstvo svakim zalogajem.
07. 06. 2025. u 13:00

STARINSKO JELO KOJE I DANAS OBOŽAVAMO: Pečeni krompir sa kobasicama
KLASIK domaće kuhinje, doveden do savršenstva da bude za svačiji džep i da je ukusno pre svega!
07. 06. 2025. u 11:00
Komentari (0)