GRČKA TORTA: Recept koji osvaja na prvi zalogaj - Hit na svakom porodičnom okupljanju!
10. 12. 2025. u 20:00
OVA torta, iako izgleda raskošno, priprema se jednostavno i sigurno će postati hit na svakom porodičnom okupljanju.
Povezane vesti
ČOKOLADNA TORTA BEZ BRAŠNA: Bogata, sočna i bez glutena!
OVA čokoladna torta bez brašna je savršeni spoj jednostavnosti i luksuza. Savršena je za svečane prilike, ali i kao nedeljni desert uz šolju kafe. Ako volite braunije – ovo će vam biti sledeća omiljena torta!
12. 11. 2025. u 21:00
GRČKA TORTA KOJA SE PAMTI: Kremasti klasik za svaku svečanu trpezu
GRČKA torta je raskošna i kremasta poslastica koja spaja lagane orašaste kore i bogat, čokoladno–keksasti fil.
28. 10. 2025. u 13:30
Najnovije iz rubrike
PASULJ KOJI GOVORI 10 JEZIKA: Isprobajte tradicionalni recept sa kojim ne možete pogrešiti (VIDEO)
PONOSNO se vraćamo jelu koje nas je othranilo!
13. 12. 2025. u 16:00
TAJNA SAVRŠENOG PREBRANCA: Kako da pasulj ostane sočan i kremast čak i trećeg dana nakon pripreme
SVI smo ovo iskusili - pasulj prebranac koji je prvog dana bio kralj trpeze, a već sutradan postao razočaranje. Ali, zamislite da postoji način da ovo omiljeno tradicionalno jelo ostane sočno, kremasto i puno ukusa danima nakon pripreme. Da, moguće je, i tajna ne leži u skupim sastojcima, već u tehnici koju su mnogi zaboravili.
13. 12. 2025. u 13:50
ČAROBNI RECEPT ZA POSNE PUNJENE PAPRIKE: Zaboravićete na meso pri prvom zalogaju! (VIDEO)
OVO je recept za punjene paprike za pamćenje!
12. 12. 2025. u 12:00
POSNE KORPICE SA AJVAROM: Jednostavne i preukusne
Ako tražite ideju za brzo, ukusno i potpuno posno slano predjelo, ove korpice sa ajvarom su savršen izbor. Hrskave, aromatične i pune ukusa, odlično pristaju uz posnu slavsku trpezu, ali i kao lagani doručak ili večera.
12. 12. 2025. u 10:00
PEČENI ŠARAN: Tradicionalni specijalitet za svaku priliku
Sočan, mirisan i lepo karamelizovan, pečeni šaran je jedno od onih jela koje se rado priprema kada želimo da obradujemo porodicu i goste. Uz jednostavnu pripremu i nekoliko aromatičnih sastojaka, ovaj recept donosi bogat ukus i prelepu prezentaciju za svaki sto.
12. 12. 2025. u 09:00
Komentari (0)