AMBASADOR I MINISTAR POSETILI VATERPOLISTE SRBIJE I SAD: Udovičić i Godfri na treningu delfina

Novosti online

03. 02. 2021. u 16:30

MINISTAR omladine i sporta Vanja Udovičić i američki ambasador Entoni Godfri posetili su zajednički trening vaterpolista Srbije i SAD na Dorćolu.

АМБАСАДОР И МИНИСТАР ПОСЕТИЛИ ВАТЕРПОЛИСТЕ СРБИЈЕ И САД: Удовичић и Годфри на тренингу делфина

FOTO: ministarstvo omladine i sporta

Srpski i američki tim, koji se nalazi na evropskoj turneji, trenirali su pod nadzorom selektora Dejana Savića i Dejana Udovičića.

- Drago mi je što sam zajedno sa američkim ambasadorom imao priliku da obiđem trening vaterpolista Srbije i SAD i da porazgovaram sa igračima o uslovima koje imaju za pripreme. Pre samo dva meseca omogućili smo vaterpolistima Srbije da ovde na 25. maju imaju najmoderniji balon, ali i istovremeno kroz ovakvu investiciju privučemo i strane sportiste, ali omogućimo još bolje pripreme za naše vaterpoliste - rekao je Udovičić novinarima.

- Odabir selekcije SAD da se priprema u Srbiji govori prvo o našem prijateljstvu, ali i poziciji Srbije na svetskoj vaterpolo i sportskoj sceni. Hvala ambasadoru i selekciji SAD što su izabrali Beograd i Srbiju i nadam se da će ove dve reprezentacije na Olimpijskim igrama u Tokiju igrati jedni protiv drugih u samoj završnici takmičenja - poručio je Udovičić.

Ambasador Godfri nije krio zadovoljstvo što je posetio trening vaterpolista Srbije i SAD i dodao da je i sam redovan na bazenu i da uživa u plivanju.

 - Velika mi je čast da sam ovde, posebno bih zahvalio srpskom trener Dejanu Udovičiću koji puno pomaže američkom timu. Srećan sam što sam ovde i siguran sam da saradnja u sportu dve zemlje može da bude još bolja. Hvala ministru Udovičiću što smo ovde zajedno - rekao je ambasador Godfri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)