ХРСКАВИ УШТИПЦИ СА ЛУКОМ И ШЕЋЕРЦЕМ: Испробајте нешто ново, идеални за сваку прилику
27. 02. 2025. у 07:00
Ако су вам досадили класични уштипци, обогатите их са ова два састојка и још мало зачина и ето новог укуса.
Повезане вести

ЗА ДОРУЧАК ПРОБАЈТЕ НОРВЕШКЕ УШТИПКЕ: Праве се муњевитом брзином, од само 5 састојака
Норвешки уштипци се праве невероватно лако, те не морате да проводите сате у кухињи, већ ћете зачас имати на трпези омиљени сланиш. Могу да се комбинују са бројним сланим намирницама попут: печенице, сира, ајвара...Са друге стране, многи их воле и у слаткој варијанти, те их једу уз џем или чоколадни крем.
28. 02. 2025. у 07:00Јована Васић
Најновије из рубрике

РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ КОЈИ УСПЕВА СВИМА: Прво се кува, па се пече, мекан као душа
Овај хлеб се припрема тако што се прво кратко кува, па се тек онда пече и зато има посебну драж, обавезно га испробајте.
28. 04. 2025. у 07:00

ПУЊЕНЕ КРОФНЕ: Ваздушасте и богате најкремастијим ванил кремом, посластица којој нико не може да одоли
Најмекше крофне пуњене ванил кремом које сте икада пробали.
27. 04. 2025. у 14:30

САЛАТА СА ЈАЈИМА, СИРОМ И ШУНКОМ: Постаће неизоставни део сваке трпезе када је будете пробали
Салата са јајима, сиром и шунком врло је ароматична и заситна, а одлична алтернатива руској салати.
27. 04. 2025. у 13:00

НАПОЛЕОН ТОРТА: Руска посластица коју називају и торта од хиљаду слојева
Љубитељи доброг залогаја знају да је за припрему одређених посластица потребно више времена, труда и новца, али се та труд увек и те како исплати. Ова Наполеон торта је баш једна од тих.
27. 04. 2025. у 11:30

КРЕМАСТ СА ШИТАКИ ПЕЧУРКАМА: Богати потаж, заситан, да може бити и главно јело
Овај потаж је толико богат разноврсним састојцима да вас врло лако може заситити, те може бити и главно јело, за вечеру, рецимо.
27. 04. 2025. у 10:00
Коментари (0)