Поступак припреме који гарантује савршен укус.
Повезане вести
БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
01. 11. 2024. у 09:00
ИЗДАШНА ОБРОК САЛАТА ГОТОВА ЗА 10 МИНУТА: Веома је заситна и укусна
Доносимо вам најбољи рецепт за оброк салату Црвено море која се прави за мање од 10 минута.
04. 09. 2024. у 08:00
ВЕГЕТАРИЈАНСКЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Богат укус омиљених намирница
Када је паприка у главној улози, знајте да је загарантован прави гурманлук. Чиме год да их напуните, добићете савршен ручак или вечеру са црвеним, жутим или зеленим краљицама лета.
07. 08. 2024. у 16:35
СОЧНЕ ПИЛЕЋЕ РОЛНИЦЕ СА ПАПРИКОМ: Јело једноставно, а савршено
Богат и укусан ручак за целу породицу, готов за 20 минута.
06. 08. 2024. у 10:38
Најновије из рубрике
ПРЕУКУСНА САЛАТА ОД ЦВЕКЛЕ И ЈАЈА: Богатог је укуса, савршена за све прилике
Направите нешто другачију салату од цвекле која ће одушевити ваше госте.
07. 11. 2024. у 15:32
РАФАЕЛО ОД САМО ТРИ САСТОЈКА: Неодољиве куглице од кокоса
Рафаело куглице су идеалне за све прилике, а овај рецепт од само три састојка учиниће да их направите одмах.
07. 11. 2024. у 12:13
ДОМАЋА СУПА СА КНЕДЛАМА: Рецепт који греје душу
Супа јача имунитет и препоручује се да се једе најчешће током хладних дана, а када су у питању породични ручкови, не може се проћи без ње на менију.
07. 11. 2024. у 09:30
ТРАДИЦИОНАЛНА ГИБАНИЦА: Уживаћете у сваком залогају, према рецепту наших бака
Сочна пита распаметиће и оне избирљиве.
07. 11. 2024. у 07:00
РЕЦЕПТ ЗА ШЕРБЕТ: Напитак који ће вас угрејати, а можда и смирити кашаљ
Јесењи дани већ траже напитке који ће нас угрејати и улепшати ново годишње доба. Много је рецепата за ђаконије у овом периоду које су нам оставиле наше баке, а један од њих је и шербет.
06. 11. 2024. у 18:58
Bosa
12.07.2024. 20:11
Na kraju dodati jaje i biće savršeno.
Sanja
13.07.2024. 14:25
@Bosa - Ja volim da ubacim tvrdi kravlje sir. Prelepo.