uživoRAT U UKRAJINI: Eksplozije u Brjansku - gori rusko skladište oružja

Novosti online

09. 10. 2024. u 08:12 >> 10:28

RAT u Ukrajini 959. dan.

РАТ У УКРАЈИНИ: Eксплозије у Брјанску - гори руско складиште оружја

Foto: Tanjug/UGC via AP

Eksplozije u Karačevskom okrugu u Brjanskoj oblasti

U Karačevskom okrugu u Brjanskoj oblasti u Rusiji jutros je zabeležen incident u vezi sa detonacijom eksplozivnih predmeta, saopštila je Glavna uprava ruskog Ministarstva za vanredne situacije za taj region.

- Registrovana je jedna vanredna situacija u opštini u vezi sa detonacijom eksplozivnih predmeta 9. oktobra 2024. godine u okrugu Karačevski u Brjanskoj oblasti - navedeno je u saopštenju, u vezi sa incidentom koji se dogodio jutros oko 06.00 sati, prenela je agencija RIA Novosti.

U saopštenju se pojašnjava da u okrugu Karačevski i Brjanskoj oblasti nije uvedeno vanredno stanje.

Kijev: Ruski noćni napad neuspešan - oboren 21 dron

Ruska vojska napala je tokom noći Ukrajinu sa tri balističke rakete "iskander-M/KN-23" i 22 udarne bespilotne letelice "šahed", saopštila je komanda ukrajinskog ratnog vazduhoplovstva na Fejsbuku, prenosi Ukrinform.

Dvadeset i jedan dron oboren je u oblastima Odesa, Vinica i Kijev, a poslednji se vratio se u Rusiju, dodaje se u saopštenju ukrajinskog ratog vazduhoplovstva.

Oboreni ukrajinski dronovi

Ruski PVO sistemi su tokom protekle noći oborili 24 ukrajinska drona iznad Brjanske oblasti, pet iznad Belgorodske, po dva iznad Kurske i Rostovske oblasti, jedan iznad Krasnodarskog kraja i 13 iznad Azovskog mora, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Gađan kontrolni punkt ukrajinske vojske na desnoj obali Dnjepra

Odred haubice D-30 grupe „Dnjepar“ uništio je kontrolni punkt ukrajinske vojske na desnoj obali Dnjepra u Hersonskoj oblasti, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

MO Rusije: Ruska avijacija gađala pogranični deo Kurske oblasti

Ruska avijacija je helikopterima Mi-28NM uništila ljudstvo i oklopnu tehniku ukrajinske vojske u pograničnom delu Kurske oblasti, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

BONUS VIDEO: RUSIJA LANSIRALA RAKETU: Pogledajte trenutak lansiranja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PIKSI NAŠAO ZAMENU, TRENIRA SA ORLOVIMA: Novi igrač se priključio reprezentaciji Srbije