AJVAR OD CEPKANIH PAPRIKA: Pravi se jednostavnije, a ukus je bogatiji i puniji
28. 09. 2023. u 17:00
MADA sezona pravljenja zimnice uveliko traje, još nije kasno da se obezbedite za zimu, a mi vam donosimo jedinstven recept za ajvar od cepkanih paprika.
Povezane vesti
NAPRAVITE PRAVI LESKOVAČKI AJVAR: Stranci su spremni da ga plate suvim zlatom
NA jugu Srbije, u srcu Leskovca, svake jeseni širi se miris pečenih paprika. To nije samo kulinarski ritual, već i deo identiteta grada.
25. 09. 2025. u 17:30
TURŠIJA BEZ ŠEĆERA I SIRĆETA: Recept koji je zaludeo domaćice u Srbiji
Predsetavljamo vam turšiju kakvu ćete zaista voleti
20. 09. 2025. u 21:00
Najnovije iz rubrike
KAKO DA VAM SE SARMA NE RASPADA TOKOM KUVANJA: Tajni sastojak po receptu naših baka pravi razliku i garantuje savršen ukus
SARMA se ne raspada tokom kuvanja pomoću tajnih trikova koje su znale naše bake, a tiču se pripreme fila i listova za sarmu.
16. 11. 2025. u 22:02
SLANI ZALOGAJČIĆI SA PANČETOM I KAČKAVALJEM: Recept za hrskavo pecivo
AKO tražite jednostavno, brzo i neodoljivo ukusno predjelo koje uvek ostavlja utisak – slani zalogajčići sa pančetom i kačkavaljem su pravi izbor.
16. 11. 2025. u 07:00
BELI EGIPAT ZA SVE SVEČANE PRILIKE: Kremasta poslastica koja se topi u ustima
SVI će vam tražiti dodatno parče.
15. 11. 2025. u 22:28
ČOKOLADNA TORTA: Recept za kremasto savršenu tortu
Meka kakao kora, vazdušast krem i sjajna čokoladna glazura — torta koja nestaje u trenutku i izgleda kao iz najbolje poslastičarnice.
15. 11. 2025. u 21:00
MAĐARSKA ČORBA SA KOBASICOM I PAPRIKOM: Gusto i aromatično jelo za hladne dane
Mađarska kuhinja je poznata po toplim, snažnim jelima koja greju i dušu i telo, a ova čorba od predstavlja upravo takav klasik. Kombinuje bogatinu paprike, aromu kobasice, slatkoću kuvanog povrća.
15. 11. 2025. u 18:00
Komentari (0)