NAPRAVITE NAJBOLJI KUPUS RIBANAC: Recept za praktičniju manju količinu
24. 11. 2023. u 11:00
ZIMA bez kiselog kupusa i kupusa ribanca je nezamisliva.
Povezane vesti
TAJNA BUGARSKOG RECEPTA ZA SAVRŠEN KISELI KUPUS: Zbog ovog trika će biti najukusniji - nikad vam se neće kvariti
DOMAĆICE iz Bugarske poznate su po jednom posebnom triku koji koriste generacijama: osim odgovarajuće količine soli, u bure dodaju i ječam.
31. 10. 2025. u 10:50
KISELI KUPUS NA NEMAČKI NAČIN: Dodaju mu začin zbog kojeg bude savršeno ukusan i ne kvari se do proleća
NEMAČKI kupus se najčešće služi uz kobasice, svinjetinu ili pire krompir, a priprema se veoma jednostavno, uz samo nekoliko sastojaka i malo strpljenja.
11. 10. 2025. u 15:51
TURŠIJA BEZ ŠEĆERA I SIRĆETA: Recept koji je zaludeo domaćice u Srbiji
Predsetavljamo vam turšiju kakvu ćete zaista voleti
20. 09. 2025. u 21:00
Najnovije iz rubrike
NJOKI KARBONARA SA PANČETOM I PARMEZANOM: Donosimo proveren recept za jedno od najomiljenijih italijanskih jela
Kremasti, nežni njoki u baršunastom sosu od žumanca i parmezana, uz hrskavu slaninu – jelo koje spaja jednostavnost i raskoš italijanske kuhinje. Brzo, aromatično i savršeno za svaku priliku.
17. 11. 2025. u 12:00
KUGLOF SA KARAMELOM I ORASIMA: Jednostavan recept za mnogima omiljenu poslasticu (VIDEO)
HARMONIJA mekog, vazdušastog kuglofa uz bogat miris karamele i hrskavost oraha.
17. 11. 2025. u 11:05
MEDENJAK SA GRIZ KREMOM: Tradicionalni ukus koji uvek uspe
OVA torta je jedan od onih kolača koji u trenutku ispune kuću mirisom meda i čokolade. Mekane kore, nežan griz krem i bogat čokoladni preliv čine savršenu kombinaciju koja se topi u ustima.
17. 11. 2025. u 11:00
PEČENA GOVEDINA SA KROMPIROM U SOSU: Klasik koji miriše na domaću kuhinju
Meko meso koje se samo raspada, bogat sos koji se krčka na tihoj vatri i savršeno rumeni krompir. Donosimo vam proveren recept koji garantuje fantastičan ukus i miris koji ispunjava ceo dom.
17. 11. 2025. u 09:57
PALAČINKE OD KINOE PUNJENE SIROM: Zasitne, zdrave i bez glutena
PALAČINKE od kinoe sa sirom savršeno kombinuju proteine, povrće i kremasti fil. Lagane za pripremu, idealne za ručak, užinu ili večeru, a kuvanje u tiganju ih čini hrskavim i ukusnim.
17. 11. 2025. u 09:00
Komentari (0)