MNOGIMA je pica omiljeno jelo i neosporno je da su oni pravilni i tradicionalni načini da je pripremite savršeni, ali ponekad je potreban jedan brzi recept, čiji će ukus parirati originalnoj.
Povezane vesti
JEDNOSTAVAN, A UKUSAN: Neprevaziđeni mlečni kolač sa borovnicama
JEDNOSTAVNI svakodnevni kolač, brzo se pravi od namirnica koje uvek imate, a dekorativan je i ukusan. Voće može da bude i sezonsko.
13. 09. 2024. u 16:00
DA ZADOVOLJI SVE UKUSE: Čokoladna fantazija - kolač koji se topi u ustima, a neodoljiv voćni ukus daju mu borovnice
NEKO više voli poslastice sa čokoladom, drugi pak prednost daju "laganim", voćnim verzijama.
12. 09. 2024. u 11:00
SOČAN I KREMAST, DA SVA ČULA UŽIVAJU: Čizkejk od borovnica, zdrava poslastica koja se ne peče
OSVEŽAVAJUĆ i kremast - Čizkejk od borovnica.
09. 09. 2024. u 15:00
HRSKAVO TESTO I SOČNE BOROVNICE: Napravite osvežavajući tart, koji će se svima dopasti
TART, vrsta pečenog slatkog ili slanog jela, se sastoji od tankog sloja testa na dnu i bočnim stranama, ispunjenog raznim nadevima.
14. 09. 2024. u 11:00
MEKE, VAZDUŠASTE, SA MIRISOM DETINJSTVA: Domaće kiflice sa borovnicom, uživaćete u svakom zalogaju
JEDNA od poslastica koja nas podseća na detinjstvo su - kiflice.
10. 09. 2024. u 21:28
Najnovije iz rubrike
NAJLEPŠI RECEPT ZA LONDONERE: Štanglice koje obožavaju sve generacije
Starinski kolačići - londonske štanglice, oduševiće vas ukusom.
06. 10. 2024. u 14:00
SALATA OD CRVENOG KUPUSA: Savršen dodatak svakom obroku
Salata od crvenog kupusa se dinsta, ima dosta začina i razlikuje se od uobičajenih priloga.
06. 10. 2024. u 11:00
ČORBA OD SUŠENOG GRAŠKA SA POVRĆEM: Idealna topli obrok za prestojeće hladnije dane, greje i okrepljuje dušu
Ako ste u nedoumici koju čorbu da spremite ovo je naša preporuka.
06. 10. 2024. u 09:00
RECEPT ZA KROMPIR NA PORTUGALSKI NAČIN: Dodajte mu ove namirnice i uživaćete u ukusu
Krompir na portugalski način je poput pice, samo još uksniji.
06. 10. 2024. u 07:00
RAS MALAI: Evo kako da spremite jednu od najpoznatijih indijskih poslastica
Bogat miris, još bogatiji ukus!
05. 10. 2024. u 13:00
Komentari (0)