OVAKVU PICU NISTE PROBALI: Najukusnija karbonara
07. 02. 2025. u 11:00
KARBONARA pica se pravi brzinski i možete da je prilagođavate svom ukusu.
Povezane vesti

SPREMA SE BRZO I LAKO, A SOČNA JE I MEKANA: Za ovu picu ne treba da mesite testo
TAKOZVANO tečno testo za picu je mekano, a fil ostaje sočan i kad se ispeče.
05. 06. 2025. u 07:00

PRSTE DA POLIŽETE: Pica četiri godišnja doba, gurmansko jelo, sa hrskavom podlogom (VIDEO)
SA hrskavom podlogom i slasnim nadevom, prste da poližete.
23. 05. 2025. u 09:00
Najnovije iz rubrike

SPREMA SE BRZO I LAKO, A SOČNA JE I MEKANA: Za ovu picu ne treba da mesite testo
TAKOZVANO tečno testo za picu je mekano, a fil ostaje sočan i kad se ispeče.
05. 06. 2025. u 07:00

PUN JE UKUSA, PRIRODAN I JEDNOSTAVAN ZA PRIPREMU: Napravite kečap kod kuće
VIŠE vam neće pasti na pamet da koristite kupovni.
04. 06. 2025. u 16:14

DREVNI HLEB OSVOJIO TURSKU! Recept star 5.000 godina postao apsolutni moderni hit (FOTO)
PONEKAD istorija ima "bolji ukus" nego što bismo očekivali – naročito ako se peče po receptu starom 5.000 godina! Upravo takav hleb, pronađen tokom arheoloških istraživanja u Turskoj, ne samo da je preživeo milenijume, već je dobio i savremeno izdanje koje je postalo pravi moderni gastro hit.
04. 06. 2025. u 13:50

CAKA JE U JEDNOM NEOČEKIVANOM SASTOJKU: Nećete moći da započnete dan bez ovog savršenstva od jagoda
SLATKO je uvek dobra ideja, a ovo od jagoda sa dodatkom mente, vratiće bar na tren duh nekih starih vremena u vaš dom.
04. 06. 2025. u 11:00

NAJBRŽI ZELENI ROLAT, SAVRŠENO KREMAST: Punjen sirom i belim lukom
Rolat od tikvica punjen aromatičnim krem sirom i belim lukom - lagan i osvežavajući zalogaj koji savršeno kombinuje nežnost tikvica i bogatstvo ukusa sira.
04. 06. 2025. u 09:00
Komentari (0)