KOLIKO DUGO RUSKA SALATA SME DA STOJI U FRIŽIDERU: Saveti kako što duže da uživate u ukusu omiljene salate
Čuvena ruska salata, popularno jelo na trpezama naročito sada tokom prazničnih dana, može biti pravi izazov kada je u pitanju skladištenje. Da biste uživali u njenom ukusu, a pritom i sačuvali je u sigurnim uslovima, važno je pridržavati se nekoliko pravila.

Foto: Shutterstock
Važno je naglasiti da ova salata upravo zbog svojih namirnica kao što su jaja ili majonez, ne sme tek tako stajati bilo gde. Salata treba da se čuva na hladnom i samo po potrebi da se izvadi iz frižidera u kom je potrebno da bude dobro upakovana. Aluminijumska folija jeste prečica kojom se svi koristimo, ali kako ne bi došlo do kontakta sa vazduhom i bržeg kvarenja, potrebno je da je prebacite u činiju sa dobrim i čvrstim poklopcem.
Kada je izvadite iz frižidera kako biste je poslužili, ne preporučuje se da stoji duže od dva sata van hladnog skladišta. Ruska salata može da stoji do tri dana od pripreme, a neki navode i četiri. Ako promeni boju i miris, znaćete da je vreme da se oprostite od nje.
(Ona)

CEO ŠID TUGUJE ZA LEPOM MILANOM: Devojka (26) tragično preminula, danima se opraštaju od nje na društvenim mrežama
DEVOJKA Milana Mišić (26) iz Šida tragično je preminula 15. jula, a na večni počinak ispraćena je dva dana kasnije u pratnji neutešne porodice, prijatelja, rođaka i mnogobrojnih sugrađani koji se danima od nje opraštaju na društvenim mrežama.
27. 07. 2025. u 08:48

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

SKINULA SE U KUPAĆI: Milica Milša očarala fotkom sa bazena, ne skida osmeh sa lica (FOTO)
GLUMICA ne skida osmeh sa lica!
31. 07. 2025. u 11:30
Komentari (0)