RIBLJI ĆEVAPI: Dobro poznato jelo u novom ruhu, jelo koje će zavoleti i oni koji nisu ljubitelji ribe
28. 03. 2024. u 14:22
Ovo je recept u kome će uživati i odrasli i deca bez straha od ribljih kostiju.
Povezane vesti

RIBLJI ĆEVAPI JOŠ BOLJI OD KLASIČNIH: Smažu se za tren oka, pravićete ih stalno
Sočni i slasni, a pomeraju granice dobrog ukusa.
17. 04. 2025. u 14:30

RUČAK U DANIMA POSTA: Ćevapi od heljde sa pireom od celera
Kada postite uvek je zanimljivo otkriti nešto novo, a ovi ćevapi će vam se baš dopasti.
31. 03. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

OSVEŽAVAJUĆA POSLASTICA: Najkremastiji kolač sa pistaćima, spreman očas posla
KOLAČ bogate note pistaća, donosi zadovoljstvo svakim zalogajem.
07. 06. 2025. u 13:00

STARINSKO JELO KOJE I DANAS OBOŽAVAMO: Pečeni krompir sa kobasicama
KLASIK domaće kuhinje, doveden do savršenstva da bude za svačiji džep i da je ukusno pre svega!
07. 06. 2025. u 11:00

LETNJA ČAROLIJA: Domaći sladoled od vanile sa šumskim voćem
Zaboravite kupovne varijante – domaći sladoled od vanile sa šumskim voćem je neuporedivo ukusniji i bez suvišnih dodataka.
07. 06. 2025. u 09:00

MEKANI, MIRISNI I SLOJEVITI: Domaći pužići bez lisnatog testa
TESTO se lako mesi, a slojevi sa puterom daju im neodoljivu mekoću i bogat ukus.
07. 06. 2025. u 07:00

PUN POGODAK! - Bez mesa, ali punog ukusa: Lazanje sa tikvicama
SPOJ sočnih tikvica, bešamela i sira čini ovo jelo idealnim za porodični ručak, ili laganu večeru.
06. 06. 2025. u 13:00
Komentari (0)