Piletinu možete da napravite i od ostatke piletine, a obrok je baš gurmanski i obilan.
Povezane vesti
POHOVANI PIRE KROMPIR: Spolja hrskav, iznutra mekan, toliko ukusan da ćete uživati u svakom zalogaju
KROMPIR je povrće koje možete da spremate na različite načine i svako jelo je jednako ukusno.
30. 09. 2024. u 08:00
PUNJENE KISELE PAPRIKE: Ovakve do sad niste probali
Napravite malo drugačiji ručak.
02. 09. 2024. u 18:11
SALATA OD PEČENIH PAPRIKA SA SIROM I PAVLAKOM: Kremasta i jednostavna, a za sve prilike
Ovako pripremljena salata je odlična uz pečenje, ali i ribu.
30. 09. 2024. u 07:00
ŠAMPINJONI SA SIROM I PRAZILUKOM: Odličan izbor za super ručak, uverite se i sami
Ovo je zdrav i ukusan obrok koji se veoma brzo sprema.
29. 09. 2024. u 09:00
SAVRŠEN SPOJ MESA I KROMPIRA: Probajte ovaj starinski recept za preukusnu musaku, od nje nema bolje
Savršen spoj mesa i krompira, spremite omiljeni domaći specijalitet koji vraća u detinjstvo.
26. 09. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
TORTA OD ŠARGAREPE: Narandžasta poslastica za svaku priliku
Za svega par minuta torta od šargarepe.
01. 10. 2024. u 10:00
JEDNOSTAVNI RECEPT ZA KESTEN PIRE: Jesenja poslastica koja će vas oduševiti
Jedino što će vam oduzeti vreme prilikom pripreme kesten pirea jeste ljuštenje. Ali sve ima svoju cenu. Na ljuske će vam otići oko 30 odsto mase, pa ukoliko želite da napravite veću količinu kesten pirea, uzmite to u obzir.
01. 10. 2024. u 08:00
SALATA OD PEČENIH KROMPIRA SA KISELIM KRASTAVČIĆIMA I ZAČINSKIM BILJEM: Kad je budete probali, zaboravićete sve druge salate
Ova salata je prepuna ukusa i savršeno će da se uklapa uz neko drugo jelo, kao prilog, ili pak možete da je jedete samu.
01. 10. 2024. u 07:00
SKROZ DRUGAČIJE OD SRBA: Kako Rusi kisele kupus - i nikad im se ne kvari
KISELI kupus je omiljeni specijalitet kada je reč o zimnici kod Srba, a tek da vidite kako ga spremaju Rusi, pašćete u nesvest!
30. 09. 2024. u 18:29
POHOVANI PIRE KROMPIR: Spolja hrskav, iznutra mekan, toliko ukusan da ćete uživati u svakom zalogaju
KROMPIR je povrće koje možete da spremate na različite načine i svako jelo je jednako ukusno.
30. 09. 2024. u 08:00
Komentari (0)