NAPRAVITE SUPER UKUSAN RUČAK: Piletina sa graškom i pečurkama u kremastom sosu
01. 10. 2024. u 09:00
Piletinu možete da napravite i od ostatke piletine, a obrok je baš gurmanski i obilan.
Povezane vesti
PILETINA PUNJENA PEČURKAMA I SIROM: Sočno, kremasto i neodoljivo jelo koje će osvojiti celu porodicu!
PILETINA punjena pečurkama i sirom savršeno spaja jednostavnu pripremu i raskošan ukus. Miris belog luka i putera ispunjava kuhinju, a meko, sočno meso sa rastopljenim sirom i pečurkama unutra pravi je gastronomski užitak.
09. 11. 2025. u 16:48
RECEPT ZA BELOLUČANE PAPRIKE: Zaludele sve domaćice, a prave se brže od ajvara
ZABORAVITE na dosadne tegle koje stoje godinama, novi hit na trpezama je belolučana paprika u tegli, specijalitet koji svi traže.
03. 10. 2025. u 15:32
Najnovije iz rubrike
KAKO DA VAM SE SARMA NE RASPADA TOKOM KUVANJA: Tajni sastojak po receptu naših baka pravi razliku i garantuje savršen ukus
SARMA se ne raspada tokom kuvanja pomoću tajnih trikova koje su znale naše bake, a tiču se pripreme fila i listova za sarmu.
16. 11. 2025. u 22:02
SLANI ZALOGAJČIĆI SA PANČETOM I KAČKAVALJEM: Recept za hrskavo pecivo
AKO tražite jednostavno, brzo i neodoljivo ukusno predjelo koje uvek ostavlja utisak – slani zalogajčići sa pančetom i kačkavaljem su pravi izbor.
16. 11. 2025. u 07:00
BELI EGIPAT ZA SVE SVEČANE PRILIKE: Kremasta poslastica koja se topi u ustima
SVI će vam tražiti dodatno parče.
15. 11. 2025. u 22:28
ČOKOLADNA TORTA: Recept za kremasto savršenu tortu
Meka kakao kora, vazdušast krem i sjajna čokoladna glazura — torta koja nestaje u trenutku i izgleda kao iz najbolje poslastičarnice.
15. 11. 2025. u 21:00
MAĐARSKA ČORBA SA KOBASICOM I PAPRIKOM: Gusto i aromatično jelo za hladne dane
Mađarska kuhinja je poznata po toplim, snažnim jelima koja greju i dušu i telo, a ova čorba od predstavlja upravo takav klasik. Kombinuje bogatinu paprike, aromu kobasice, slatkoću kuvanog povrća.
15. 11. 2025. u 18:00
Komentari (0)