U vodu stavite očišćenu ribu i lovorov list. Kad se dobro skuva, prospite vodu i ostavite da se prohladi. U litar vode sipajte dodatak za riblju čorbu, biljni začin i mleveni biber, pa ostavite sa strane.
Ovaj čizkejk je prava gozba za nepce – kremast, nežan, sa izrazitim nagoveštajem bele čokolade i svežih malina. Puter biskvitna osnova savršeno dopunjuje baršunasti fil od čizkejka, a sve je preliveno sjajnom glazurom od bele čokolade.
Ovaj sos je prava bomba ukusa – blago ljut od senfa, kremast, a opet svež zahvaljujući začinskom bilju i crnom luku. Idealan je za meso, grilovano povrće, salate ili pečeni krompir. Brzo se pravi i divno jednostavan.
Soljanka je tradicionalna ruska čorba koja svojim bogatim ukusom i gustom teksturom odmah osvaja. Kombinacija mesa, povrća, kiselih krastavaca i aroma začina čini je savršenim jelom za hladne dane.
Komentari (0)