SALATA SA PROSOM I POVRĆEM: Brzo se sprema, još brže pojede
29. 05. 2024. u 11:00
Za salatu od prosa biće vam potrebno samo pola sata, uz kuvanje samog prosa. Možete da je jedete kao obrok salatu, ili kao prilog uz glavno jelo.
Povezane vesti

SAVRŠEN OBROK ZA OVE VRELE DANE: Grčka salata sa fetom, zdrava i ukusna (VIDEO)
IDEALNA kombinacija za vrelo leto!
25. 06. 2025. u 11:00

IDEALNO ZA LETO: Salata sa tikvicama, kuvanim jajima i topljenim sirom
AKO tražite recepte za salate sa tikvicama i sirom, na pravom ste mestu. Ova salata sa tikvicama i jajima je lagan, zdrav i ukusan obrok koji se brzo priprema.
19. 06. 2025. u 07:00

SAVRŠENI ZALOGAJ: Salata sa leblebijama, kuvanim jajima i mariniranim šampinjonima
OSVEŽITE se ovom hranljivom i šarenom salatom.
25. 05. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

KAKO DA NAPRAVITE ZDRAV SOK OD BRESKVE? Odličan je u borbi protiv holesterola, štiti srce i vid
BRESKVE su sočno, osvežavajuće voće bogato vitaminima, idealno za letnje dane i zdravlje srca.
15. 08. 2025. u 21:33

KARAMEL KREM KOLAČ: Recept za pravi užitak
Neodoljivo kremast i obliven bogatim karamelom, ovaj kolač je pravi užitak za sve ljubitelje slatkog.
14. 08. 2025. u 07:00

RECEPT: Piletina i čeri orzo testenina
Kremasta orzo testenina sa sočnim komadima piletine, svežim čeri paradajzom i spanaćem pravi je obrok koji spaja mediteranske ukuse i brzu pripremu. Ovo jelo je savršeno za tople večere ili lagani ručak, a njegova boja i aroma će vas osvojiti na prvi zalogaj.
13. 08. 2025. u 11:47

RECEPT: Salata od krompira, paprike i tunjevine
Salata od krompira, paprike i tunjevine je savršen spoj jednostavnih sastojaka i bogatog ukusa. Lagana, hranljiva i osvežavajuća, idealna je kao samostalan obrok ili ukusna letnja užina.
13. 08. 2025. u 08:00

GNEZDA SA ŠUNKOM I SIROM: Recept koji osvaja na prvi zalogaj
Meke, mirisne i pune sira i šunke – gnezda sa šunkom i sirom osvajaju na prvi zalogaj. Ove pahuljaste pogačice savršene su za porodični doručak, užinu ili kao toplo predjelo koje će svi voleti.
13. 08. 2025. u 07:00
Komentari (0)