Osnovna verzija se pravi sa žutim biskvitnim testom i filom sa prženim orasima i sokom i korom od narandže. Uz dodatak još jedne vrste fila, žutog kuvanog fila od jaja i putera sa ukusom narandže, i uz maštovitu dekoraciju, ova torta ni izgledom ni ukusom ne zaostaje za najboljim tortama sa svetske trpeze.
Povezane vesti
BELA ROZEN TORTA: Neverovatno kremasta i izdašna poslastica
Bolji način da se zasladite tokom jesenjih dana ne postoji.
03. 10. 2024. u 13:00
NEODOLJIVA BEOGRAĐANKA: Čokoladna torta sa jabukama, rapsodija ukusa koju niko ne odbija
VIŠE deserta je nazvano Beograđanka, ali je svakako najpoznatija ova sa čokoladom i jabukama. Uplovite u čaroliju mirisa i ukusa.
16. 09. 2024. u 08:00
GRETA GARBO TORTA: Dezert po meri holivudske dive
Ovaj slatkiš morate da probate!
17. 08. 2024. u 07:00
TORTA BELI ŠUŠKAVAC: Raskošna i kremasta, izazov za domaćice
Isprobajte tortu beli šuškavac, ako niste do sada. Bolja je od bilo čega iz poslastičarnice, ali treba da joj posvetite vreme.
21. 07. 2024. u 07:00
BARON TORTA: Najlepši spoj kremastog čokoladnog fila i malina
Zamislite najsavršeniji spoj čokolade i pomalo kiselastih malina.
20. 07. 2024. u 15:00
Najnovije iz rubrike
BELA ROZEN TORTA: Neverovatno kremasta i izdašna poslastica
Bolji način da se zasladite tokom jesenjih dana ne postoji.
03. 10. 2024. u 13:00
NAJUKUSNIJE SLATKO OD DUNJA: Proveren recept sa kojim nema greške
Slatko od dunja po starinskom receptu je upravo ono što vam je potrebno ove jeseni. Brzo i lako se pravi.
03. 10. 2024. u 10:30
ŠTA DA RADITE AKO PRESOLITE SUPU: Profesionalni kuvari su dali genijalan i jednostavan, a vrlo efikasan savet
Presoljena supa može da bude pravo razočaranje, ali ne treba da je bacate, vrlo jednostavno možete da je popravite!
03. 10. 2024. u 08:00
PRAVI JESENJI UŽITAK: Recept za slatki hleb sa bundevom
Ovaj neobičan recept je pravo vreme da pokažete svoju inovativnost u kuhinji i probate nešto novo i ukusno.
03. 10. 2024. u 07:00
PITA SA MESOM: Zalogaji koji se pamte u kombinaciji bez greške
PITA s mesom koju svi vole je jedna od najboljih opcija za užinu i večeru. Pravi se sa mlevenim mesom i vrlo je gurmanska.
02. 10. 2024. u 11:00
Komentari (0)