РЕЦЕПТ ЗА ПУДИНГ ОД ЈАБУКА: Идеалан слаткиш после ручка

РЕЦЕПТ ЗА ПУДИНГ ОД ЈАБУКА: Идеалан слаткиш после ручка

Ако желите да слаткиш буде сочан, кремаст и савршен десерт после раскошног ручка, онда је пудинг од јабуке прави избор. Припрема се лако и брзо, треба да одстоји и укуси ће се хармонично спојити.

22. 02. 2025. у 15:00Joвана Васић

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА КИФЛИЦЕ СА КОКОСОМ: Једноставне и преукусне

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА КИФЛИЦЕ СА КОКОСОМ: Једноставне и преукусне

Због своје једноставне припреме овај дезерт је одолео времену и често се и данас нађе на трпезама вредних домаћица. Ако и ви желите да својим укућанима учините задовољство и причините уживање сада је време да направите овај савршени дезерт.

20. 01. 2025. у 15:00Новости онлине

СТАРИНСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ ЧЕШКЕТ: Необичан спој житарица и пилетине спрема се генерацијама

СТАРИНСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ ЧЕШКЕТ: Необичан спој житарица и пилетине спрема се генерацијама

Чешкет је врло стари рецепт који се преносио са генерације на генерацију. Део је херцеговачке традиције и прави се увек за Божић. Чешкет се спрема са пилетином без кости и житарицом попут јечма или пшенице.

07. 01. 2025. у 09:00Новости онлине

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА БОЖИЋНУ ЧЕСНИЦУ: Традиционална погача се ломи рукама, сви траже парицу!

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА БОЖИЋНУ ЧЕСНИЦУ: Традиционална погача се ломи рукама, сви траже парицу!

Божићна чесница може да се направи на бројне начине, али обичај је да се у њу стави новчић умотан у фолију, зрна пасуља и кукуруза и комадић дрена. У питању је слана погача која се ломи рукама и уз оброк на Божић једе уместо хлеба.

06. 01. 2025. у 11:00 >> 08:26Новости онлине