РЕЦЕПТ ЗА ИТАЛИЈАНСКЕ КРОФНЕ: Овај рецепт ће вам сви тражити

РЕЦЕПТ ЗА ИТАЛИЈАНСКЕ КРОФНЕ: Овај рецепт ће вам сви тражити

Италијанске крофне познатије као зеполе су карактеристичне за Рим, а праве се од куваног теста. Од куваног теста се праве чувене посластице као што су принцес крофне и еклери, па не чуди што су ове крофне ваздушасте и савршено укусне. Оне су за разлику од оригиналних мање и могу да се поједу у једном залогају.

04. 09. 2024. у 16:25

НАЈБОЉИ СТАРИНСКИ РЕЦЕПТ: Салчићи наших бака немају конкуренцију

НАЈБОЉИ СТАРИНСКИ РЕЦЕПТ: Салчићи наших бака немају конкуренцију

Уз овај традиционални рецепт за салчиће, вратићете се у безбрижно детињство и период када су их наше баке правиле. Ови колачи, једноставни али богати укусом, одувек су прављени с љубављу и пажњом, а њихов мирис нас подсећа на топлину породичних окупљања и срећне тренутке из детињства.

06. 08. 2024. у 14:03

ДОМАЋИ ЏЕМ ОД ШЉИВА: Не кува се, већ се пече у рерни - припрема једноставна, а укус фантастичан

ДОМАЋИ ЏЕМ ОД ШЉИВА: Не кува се, већ се пече у рерни - припрема једноставна, а укус фантастичан

Када помислимо на зимницу, не можемо да не осетимо укус џема од шљива, који је краљ свих специјалитета из тегле. Свеже шљиве у којима уживамо ових дана врло лако постају специјалитет који нас целе зиме слади најлепшим укусима.

30. 07. 2024. у 09:00

БРЗИ ОБРОК ЗА СВАКО ДОБА ДАНА: Уместо да правите омлет или прженице, испробајте рецепт за ово јело са јајима и хлебом

БРЗИ ОБРОК ЗА СВАКО ДОБА ДАНА: Уместо да правите омлет или прженице, испробајте рецепт за ово јело са јајима и хлебом

У тигању помешајте и испржите јаја, хлеб и сир, па послужите за доручак или вечеру. Ово јело се лако прави и састојци су јефтини.

28. 07. 2024. у 07:00