ОВАКО ФРАНЦУЗИ СПРЕМАЈУ ПИЛЕЋЕ МЕСО: Сочан, зачињен и веома укусан оброк који се спрема брзо
22. 10. 2023. у 13:00
ПИЛЕТИНА Маренго порекло вуче из Француске.
Повезане вести
ПИЛЕТИНА ПУЊЕНА ПЕЧУРКАМА И СИРОМ: Сочно, кремасто и неодољиво јело које ће освојити целу породицу!
ПИЛЕТИНА пуњена печуркама и сиром савршено спаја једноставну припрему и раскошан укус. Мирис белог лука и путера испуњава кухињу, а меко, сочно месо са растопљеним сиром и печуркама унутра прави је гастрономски ужитак.
09. 11. 2025. у 16:48
Најновије из рубрике
ПОСНА САЛАТА СА ПАПРИКАМА: Једноставна, богата и пуна укуса
Комбинација печене паприке и кикирикија даје јој пуноћу укуса, док је подједнако укусна и као посно и као мрсно јело. Када не постите, посни мајонез можете заменити класичним – укус ће бити још интензивнији.
25. 12. 2025. у 22:45
БАКИН ГОВЕЂИ ГУЛАШ: Богат и пун укуса
Говеђи гулаш је једно од оних јела које не трпи журбу. Управо у спором крчкању крије се тајна његовог дубоког укуса и меког меса које се топи у устима. Уз коренасто поврће, млади кромпир и богати сос, овај гулаш је савршен избор за породични ручак, нарочито у хладнијим данима.
25. 12. 2025. у 21:39
ЗАПЕЧЕН СПАНАЋ СА СИРОМ: Једноставно, здраво и укусно јело
Запечен спанаћ са сиром је практично јело које спаја хранљивост поврћа и пуноћу укуса сира. Без кора и компликоване припреме, ова тепсија је савршен избор за све који желе нешто домаће, топло и заситно, а притом лагано за стомак.
25. 12. 2025. у 21:31
СВИЊСКИ БУТ У СОСУ: Рецепт за празнични специјалитет
Сочни медаљони свињског бута у комбинацији са кремастим сир сосом и нотом вина чине ово јело савршеним за празничну трпезу или свечану вечеру. Брзо се припрема, а укуси се сливају у богат и ароматичан оброк.
25. 12. 2025. у 20:23
ПРАВЕ ДОМАЋЕ ВАНИЛИЦЕ: Додајте овај састојак, укус је непоновљив
ДОМАЋЕ ванилице враћају у детињство сваким мирисним залогајем.
25. 12. 2025. у 17:35
Коментари (0)