NEODOLJIVA ČORBA OD DIMLJENOG LOSOSA: Brza i jednostavna priprema savršeno ukusnog jela
Toliko različita od riblje čorbe koju ste do sada probali- zaslužuje da je probate.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 30 g kukuruznog brašna
- 850 ml vode
- 1 kašika mešanog začina
- 15 g putera
- čen belog luka
- 50 ml belog vina
- 70 g dimljenog lososa
- 1 kašika naseckanog kapra
- 100 g kukuruza šećerca
Priprema:
Na zagrejanom puteru kratko propecite kukuruzno brašno, zalijte vrućom vodom, dodajte mešani začin i kuvajte oko 5 minuta.
Nakon toga dodajte kukuruz, kapar, usitnjeni beli luk, vino i trakice dimljenog lososa. Čorbu kuvajte na laganoj vatri još 5 minuta.
(krstarica)
Preporučujemo

OKREPLjUJE I DUŠU I TELO: Zdrava čorba od povrća i žalfije
25. 01. 2025. u 11:00Novosti online

TELEĆA ČORBA: Ukus koji će vas okrepiti i zagrejati
15. 01. 2025. u 09:00Novosti online

CEO ŠID TUGUJE ZA LEPOM MILANOM: Devojka (26) tragično preminula, danima se opraštaju od nje na društvenim mrežama
DEVOJKA Milana Mišić (26) iz Šida tragično je preminula 15. jula, a na večni počinak ispraćena je dva dana kasnije u pratnji neutešne porodice, prijatelja, rođaka i mnogobrojnih sugrađani koji se danima od nje opraštaju na društvenim mrežama.
27. 07. 2025. u 08:48

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

NAUČNICI U STRAHU - RIZIK OD NESTANKA: Ada Bojana i Bokokotorski zaliv u opasnosti - more nikada nije bilo takvo
NIVO Jadranskog mora će, prema projekcijama, do kraja veka porasti 35 centimetara (cm), što će ugroziti obalska područja, posebno područje Ade Bojane i delove Bokokotorskog zaliva, navodi se u prošlogodišnjem Nacrtu Nacionalnog plana Crne Gore za prilagođavanje na klimatske promene.
25. 07. 2025. u 08:55
Komentari (0)