IŠLERI: Slatka tradicija na tanjiru

IŠLERI: Slatka tradicija na tanjiru

Ovi prhki sendvič-kolačići, poreklom iz srednje Evrope, u našim krajevima su odavno postali simbol porodičnih okupljanja i mirisne kuhinje. Dok se miris vanile i meda širi iz rerne, išleri vraćaju uspomene i dokazuju da klasični recepti nikada ne izlaze iz mode.

29. 09. 2025. u 16:00

DOMAĆI ČIMIČURI: Argentinski sos koji osvaja

DOMAĆI ČIMIČURI: Argentinski sos koji osvaja

Čimičuri je jedan od najpoznatijih sosova argentinske kuhinje, koji se najčešće služi uz pečeno meso, ali se odlično slaže i sa povrćem, ribom ili svežim hlebom. Osvežavajući i aromatičan, priprema se od nekoliko osnovnih namirnica i spreman je za samo nekoliko minuta.

26. 09. 2025. u 16:00

PAPRIKAŠ SA SIROM I PARADAJZOM: Kremasto i ukusno

PAPRIKAŠ SA SIROM I PARADAJZOM: Kremasto i ukusno

Topla, kremasta i mirisna kombinacija paprike, paradajza i svežeg sira prava je poslastica za ljubitelje laganih, ali hranljivih jela. Jednostavna priprema i bogat ukus čine ovaj paprikaš savršenim izborom za ručak ili večeru, uz svež hleb ili kao prilog mesu.

26. 09. 2025. u 13:00