
PRSTE DA POLIŽEŠ: Kolač sa kremom od limuna
Vazdušasti i hrskavi kolač sa kremom od limuna je lagani desert koji ćete rado praviti.
07. 04. 2025. u 16:00

NEODOLJIVA PAŠTETA OD ČVARAKA: Namaz za prave gurmane
Ukusan namaz koji se brzo pravi, a nećete mu odoleti.
07. 04. 2025. u 14:30

GAZIRAN, A DOMAĆI I ZDRAV: Uživajte u osvežavajućem soku bez veštačkih dodataka i prepunom probiotika
U eri kada su industrijski gazirani napici puni šećera i aditiva, sve više ljudi traže zdravije alternative.
07. 04. 2025. u 13:00

RECEPT ZA SAVRŠENE MINI KROFNE: Brzo se spremaju, a još brže pojedu
Krofnice od banana se prave jako brzo, a potrebno vam je svega par sastojaka.
07. 04. 2025. u 11:30

KUPUS ČORBA: Recept za zdrav obrok pun vitamina i vlakana
KUPUS čorba preporučuje se i u dijetalnim režimima ishrane jer sadrži veliki procenat vode, bogat je vlaknima, a ima minimalno masti.
07. 04. 2025. u 10:00

RECEPT ZA NAPULJSKE LAZANJE: Nakon kojih niko ne ostaje gladan
Originalne napuljske lazanje prave se sa ćufticama, sirevima i jajima i idealne su za ručak.
07. 04. 2025. u 08:30

PET TRIKOVA ZA SAVRŠENE PRŽENICE: Svaki put će vam ispasti fenomenalno, uživaćete u njihovom ukusu
Prženice većina ljudi voli, toliko da je to verovatno najčešće pripremani obrok. Punog su ukusa, mogu da se kombinuju uz razne namaze, pa čak i nose na posao, izlete..a da bi bile vazdušaste i ukusne ovi trikovi iskusnih domaćica će pomoći.
07. 04. 2025. u 07:00

ŠVARCVALD TORTA: Savršena kombinacija čokolade, višanja i šlaga
Švarcvald torta je jedna od omiljenih poslastica u Srbiji bez koje ne mogu da prođu svećani događaji, kao ni veselja. Njen poseban ukus obara sa nogu i najveće sladokusce, gotovo da ne postoji osoba koja je ne voli, a višnje joj daju neverovatan ukus.
06. 04. 2025. u 15:00

MALO DRUGAČIJE BAJADERE: Sa keksom i dve vrste čokolade,a svaki zalogaj donosi bogat i kremast ukus
Ako volite bogat ukus čokolade i jednostavne deserte bez pečenja, ove lažne bajadere će vas oduševiti. Savršena kombinacija keksa, banana i dve vrste čokolade čini ih brzom i ukusnom poslasticom za svaku priliku.
06. 04. 2025. u 14:30

RECEPT ZA SAVRŠENO KREMAST DOMAĆI MASKARPONE: Potrebna su vam samo dva sastojka
Maskarpone je kremasti italijanski sir koji se koristi u mnogim jelima, od popularnih deserata poput tiramisua do raznih jela s testeninom. Otkrivamo kako ga lako možete napraviti kod kuće, i to od samo dva sastojka.
06. 04. 2025. u 13:00

UMESTO FARBE, BELO VINO, ŠEĆER I PREHRAMBENE BOJE: Ovako spremljena jaja, biće ukras praznične trpeze za Vaskrs (VIDEO)
U susret Uskrsu donosimo vam najlepšu tehniku farbanja jaja.
06. 04. 2025. u 11:30

OVO SUPU ZOVU ITALIJANSKI PENICILIN: Ukusno jelo koje vraća snagu, ublažava umor i hrani dušu
Italijanska Pastina supa od povrća i testenine često se od milja naziva i „italijanski penicilin“, zbog svoje hranljivosti, jer je puna vitamina, minerala i drugih nutrijenata.
06. 04. 2025. u 10:00

POSNE PUNJENE PAPRIKE: Recept koji morate isprobati (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za posne punjene paprike, za koji će vam svi tražiti recept.
06. 04. 2025. u 08:30

BRZO SE SPREMA, SAVRŠEN JE DORUČAK: Najjednostavnija domaća pita sa zeljem, ukusnije nešto niste probali
Posna, a slasna i zasitna, nema boljeg doručka.
06. 04. 2025. u 07:00

RECEPT ZA BAKLAVA ČIZKEJK: Dve omiljene poslastice spojene u jednu (VIDEO)
Ova čizkejk baklava savršena je poslastica za bilo koju posebnu priliku.
05. 04. 2025. u 16:00

POSNE BRESKVICE: Kolačići našeg detinjstva
Popularne breskvice, kolačići inspirisani vanilicama, obično se prave od testa s mlekom i jajima.
05. 04. 2025. u 14:30

PILEĆA SALATA SA KUVANIM JAJIMA I KUKURUZOM: Poželećete iznova i iznova da je spremate
Ako tražite salatu koja je istovremeno osvežavajuća, kremasta i puna ukusa, onda je ova salata pravi izbor. Bilo da je poslužite kao predjelo ili glavno jelo, ova salata će sigurno biti omiljeni dodatak svakoj trpezi.
05. 04. 2025. u 13:00

RAFAELO NAMAZ: Nećete moći da mu odolite
Namaz koji možete koristiti u kolačima, palačinkama ili jednostavno na hlebu.
05. 04. 2025. u 11:30

RECEPT ZA UKUSAN LAGANI OBROK: Pasta primavera, osvaja na prvi zalogaj
Pasta primavera za prve prolećne dane je puna povrća, a možete da je prilagođavate svom ukusu i željama.
05. 04. 2025. u 10:00

OSLIĆ PEČEN U RERNI: Nikad lakša priprema ribe - obožavaćete ovaj recept
Oslić pečen u rerni je zdrav, ukusan i jednostavan obrok koji uz aromatične začine i sočan sos postaje pravo gastronomsko uživanje.
05. 04. 2025. u 08:30

POSNI CEZAR SENDVIČ OD LEBLEBIJA: Obradujte najmilije obrokom kakav do sada nisu probali
U pitanju je veganski "Cezar" sendvič od leblebija koji se pravi sa ukusnim domaćim "Cezar" prelivom bez mleka i ulja, koji mu daje ukusan ukus čuvene Cezar salate. Svež crveni luk, kao i paradajz i salata, ovom sendviču zadaje lep "udarac" i dodaje teksturu koju morate da probate.
05. 04. 2025. u 07:00

DOMAĆI PUDING OD ČOKOLADE: Bez mleka i šećera, gotov za 2 minuta, savršen za post, ili dijetu
Ukoliko vam je preostalo malo pirinča od ručka koji ste obarili bez dodavanja soli imamo sjajnu ideju kako da ga iskoristite i uživate u ukusnom, posnom i zdravom dezertu.
04. 04. 2025. u 16:00

POSNE KNEDLE ZA SUPU: Jednostavno se prave, a svima će se dopasti
Ako tražite laganu i jednostavnu zamenu za klasične knedle, ove posne griz knedle bez jaja su odličan izbor! Mekane, nežne i savršeno upijaju ukus supe ili čorbe, a pripremaju se brzo i lako od osnovnih sastojaka.
04. 04. 2025. u 14:30

VRĆENI KROMPIR: Srpsko jelo naših baka
Ovo je tradicionalni srpski specijalitet koji je odličan obrok u vreme posta.
04. 04. 2025. u 13:00